Referenser

När jag blev glad och kände mig lätt av att måla förstod jag att jag hittat något!
En kall januarihelg fick vi med Margarethas kunniga, vänliga och tillåtande vägledning hitta oss fram i några av Vedic Arts principer. Att släppa taget, lämna den inre kritikern och under meditativ tystnad, tillsammans med andra, möta skaparglädjen blev närmast till en explosiv upplevelse för mig. Egentligen handlar det nog på djupet om att duga som den man är och när det möjliggörs så fint som det görs i Vedic Art skapandet vill jag bara måla mer!

Ulla

Att gå kurs i Vedic Art hos Margaretha har varit väldigt berikande och lärorikt. Med sitt lugna och öppna sinne fick hon fram den kreativa processen hos mig. Från känslan av att det absolut inte fanns något som helst konstnärligt inom mig, har det nu såtts ett frö, allt utifrån budskapet som Vedic Art förmedlar. Det handlar om att ta paus från vårt högpresternade jag, släppa fram ”varandet” och landa varmt invirad i känslan av, att det är helt okej . Det är befriande! Jag rekommenderar varmt att ni går kurs i Vedic Art hos Margaretha, ni får möjlighet att växa, reflektera, hitta egna uttryckssätt men framförallt att börja en process där målet inte är utstakat…
Ingela

Kursen lärde mig att våga släppa loss och bara göra det som känns bra här och nu, utan att känna några krav på resultatet. Jag fastnar ofta i detaljer och har svårt att bli nöjd, men under kurshelgen fick jag hjälp att plocka fram en ny sida av mig själv, släppa kontrollen och bara låta färgen och kreativiteten flöda. För mig var det en helg full av skaparglädje och avslappning för själen!
Anna-Karin

För mig blev kursen en otrolig upplevelse. Jag som tidigare hade målat efter förebild skulle nu leka med färger och testa olika metoder. Har aldrig någonsin lekt med färger, aldrig släppt loss utan bara försökt få fram något som liknar verkligheten. Prestera!
Hann tänka att vad håller jag på med, det här är ingenting för mig. Kursens andra dag bestämde jag mig för att göra som jag gjort förr och la ner mycket tid på träd, himmel och vatten och jag fick inte till det alls. När dagen närmade sig sitt slut tog jag all färg som jag hade kvar på paletten och klickade ut, snurrade sedan runt färgen och målade över det jag hade hållit på med hela dagen. Det kändes så bra. Efteråt var jag så lycklig och nöjd. Efter att egentligen inte ha "presterat" något var jag lycklig och glad. Jag tror jag gick från dåtid - nutid - framtid under de här dagarna. Det var en resa för mig.
Karin

Det är spännande med Vedic Art! Det är inte bara en konstkurs, det är också en möjlighet att lära sig något om sig själv. Att låta sin inneboende känsla bli visuell med hjälp av färg och form kan bli en väldigt stark upplevelse. Resultatet ska inte bedömas och är helt utan krav på prestation, vilket är befriande för skapandet, helt plötsligt målar man på ett sätt som man aldrig gjort förut! Jag kan varmt rekommendera en kurs i Vedic Art!
Nina